“Театральна” вибоїна та п’яний водій Porsche: дайджест ДТП у Кропивницькому

Два десятка розбитих автівок, пошкоджені тролейбус та маршрутка, травмована жінка, п’яний водій та аварії через недбалість водоканалу – “Перша електронна газета” продовжує серію публікацій про дорожньо-транспортні пригоди на території міста та області.

Перші дві аварії у нашій підбірці сталися 16 січня майже одночасно – на вулиці Короленка та Гоголя. На щастя, ніхто не постраждав.

О 18:20 на вул. Гоголя Volkswagen “наздогнав” ВАЗ-2104:

“36-річний водій, керуючи транспортним засобом Volkswagen, по вулиці Гоголя скоїв зіткнення з транспортним засобом ВАЗ-2104, який рухався в попутному напрямку. На винуватця патрульні склали протокол за ст. 124 (Скоєння ДТП) КУпАП”.

Близько 18:30 на вул. Короленка Mitsubishi Lancer не пропустив Daewoo Lanos, внаслідок чого сталася аварія:

“29-річний водій, керуючи транспортний засіб Mitsubishi Lancer по вулиці Авіаційна при виїзді на нерегульоване перехрестя з вулицею Короленка, не надав перевагу в русі транспортному засобу Daewoo Lanos, який рухався по головній дорозі та скоїв з ним зіткнення. Патрульні склали на винуватця ДТП адмінматеріал за ст. 124 (Скоєння ДТП) КУпАП”.

17 січня по вулиці Вокзальна у Кропивницькому сталася ДТП за участі автомобілів “Mercedes” та “Hyundai”.

Водій Hyundai не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався безпечної дистанції і зіткнувся з Mercedes, водій якого зупинився попереду. Автівки зазнали механічних пошкоджень.

Цього ж дня поблизу синагоги у Кропивницькому ВАЗ та Audi потрапили в ДТП.

Винуватцем зіткнення став 30-річний водій ВАЗу. Ніхто з учасників аварії не постраждав, лише автівки отримали механічні пошкодження.

Увечері  по вулиці Велика Перспективна тролейбус збив дзеркало Seat. Тоді Seat зупинився перед перехрестям з вул. Преображенською на вимогу сигнала світлофора, а тролейбус їхав позаду і зачепив дзеркало заднього виду. Тролейбус не зазнав механічних пошкоджень.

Водії вирішили розійтися за європротоколом, а тролейбус поїхав далі за графіком свого руху.

А вранці 18 січня поблизу театру автомобіль “Lada Largus” потрапив у вибоїну, яку залишили після себе працівники водоканалу, і пошкодив заднє праве колесо. Згодом з’ясувалося, що на цьому ж самому місці у вибоїну потрапили ще три автівки – Ravon, Peugeot та Geely. Усі вони отримали пошкодження дисків і шин.

У ОКВП ВКГ “Дніпро-Кіровоград” розповіли, що 15 січня саме їхні працівники проводили ремонтні роботи з усунення витоку на вул. Кавалерійській, де залишилася вибоїна. А вже 18 та 19 січня виконували роботи з благоустрою.

Поліцейські збираються притягнути до відповідальності посадових осіб водоканалу за невжиття заходів щодо позначення ремонтних робіт та обмеження руху на дорозі.

Також 18 січня, близько 12:15 на перехресті вулиць Юрія Коваленка та Космонавта Попова сталася ДТП за участі маршрутки №44 та автомобіля “ЗАЗ”.

Водійку ЗАЗ госпіталізували в обласну лікарню. Обидва транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

А 19 січня, по вулиці Чорновола у Кропивницькому Porsche врізався у Mitsubishi. Згодом з’ясувалося, що рівень алкоголю у крові винуватця аварії перевищував допустиму норму в 13 разів.

“51-річний водій Porsche був настільки п’яним, що не міг самостійно вийти з автомобіля”, – зазначили поліцейські.

На порушника склали 2 протоколи за ст. 124 (скоєння ДТП) КУпАП та ч. 1 ст. 130 (керування авто у стані сп’яніння).

Автомобіль “Porsche” передали племіннику водія.

Взагалі 19 січня день був насичений аваріями. Вранці на вулиці Преображенській стукнулися ВАЗ та Geely.

Водій ВАЗу не слідкував за дорогою, а тому в’їхав у Geely.

Майже аналогічна аварія сталася об 11:40 по вулиці Арсенія Тарковського. Водій Opel здавав назад і врізався у ВАЗ.

Приблизно через 20 хвилин на проспекті Промисловому Renault “послизнувся” і в’їхав у вантажівку.

“Водій авто “Renault” не був уважним на слизькій дорозі, здійснюючи поворот праворуч, допустив зіткнення з вантажівкою МАН. Легковий автомобіль зазнав механічних пошкоджень, ніхто з учасників дорожнього руху не постраждав”, – повідомили у поліції.

Водії вирішили розійтися за європротоколом.

Фото: автора, очевидців та патрульної поліції Кіровоградської області

Наступну порцію аварій шукайте за тегом #ДайджестДТП

Тепловоз у вантажівку, а Volkswagen в будинок: дайджест ДТП у Кропивницькому та області


Володимир Дедей, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар