Учора майже одночасно у Кропивницькому сталися дві ДТП

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 16 січня, близько 18:30 майже одночасно у Кропивницькому сталися дві ДТП – на вулиці Короленка та Гоголя. На щастя, ніхто не постраждав.

Повідомляє Перша електронна.

За інформацією прес-служби патрульної поліції, не зважаючи на погіршення погодних умов, ситуація на дорогах в місті лишається стабільною – у місті за добу сталися лише дві ДТП.

О 18:20 на вул. Гоголя Volkswagen “наздогнав” ВАЗ-2104:

“36-річний водій, керуючи транспортним засобом Volkswagen, по вулиці Гоголя скоїв зіткнення з транспортним засобом ВАЗ-2104, який рухався в попутному напрямку. На винуватця патрульні склали протокол за ст. 124 (Скоєння ДТП) КУпАП”.

Близько 18:30 на вул. Короленка Mitsubishi Lancer не пропустив  Daewoo Lanos, внаслідок чого сталася аварія:

“29-річний водій, керуючи транспортний засіб Mitsubishi Lancer по вулиці Авіаційна при виїзді на нерегульоване перехрестя з вулицею Короленка, не надав перевагу в русі транспортному засобу Daewoo Lanos, який рухався по головній дорозі та скоїв з ним зіткнення. Патрульні склали на винуватця ДТП адмінматеріал за ст. 124 (Скоєння ДТП) КУпАП”.

Нагадаємо, у суботу, 13 січня, близько 3-ї години ранку на вулиці В’ячеслава Чорновола у Кропивницькому водій Daewoo Lanos не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки – виїхав за межі проїжджої частини та зіткнувся з електроопорою.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар