Двоє чоловіків у Долинській відібрали велосипед у 12-річного хлопчика і побили перехожого

Ілюстрація: pogliad.ua

Двоє нетверезих чоловіків у Долинській вкрали велосипед біля входу у школу, потім відібрали ще один у 12-річного хлопчика, а коли їм зробив зауваження 47-річний чоловік – жорстоко побили його.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі поліції Кіровоградщини.

«Зловмисники виявилися родичами, що неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення грабежів та розбоїв, разом відбували покарання в Донецькій області. Цього літа громадяни звільнилися з місць позбавлення волі, але на шлях виправлення так і не стали.

Як встановили поліцейські, у день скоєння злочинів зловмисники перебували в місті Долинська. Після значної кількості випитого алкоголю чоловіки вешталися вулицями у пошуках «легкої» наживи. Проходячи повз територію школи, помітили біля її входу велосипед, який викрали.

Через невеликий проміжок часу родичі відібрали ще й велосипед у 12-річного хлопчика, що рухався повз них. На цьому зловмисники також не зупинилися, та, їдучи на краденому транспорті, почали зухвало поводитися на дорозі. Зробити їм зауваження наважився 47-річний чоловік, який натомість отримав тілесні ушкодження голови та численні синці на тілі», – розповів начальник Долинського відділу поліції Сергій Тюлєнєв.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження відразу за трьома статтями Кримінального кодексу України – ч. 1 ст. 185 (крадіжка), ч. 2 ст. 186 (грабіж) та ч. 1 ст. 125 (умисне нанесення легких тілесних ушкоджень). За вчинене зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі. Досудове слідство триває.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар