Черговий “замах” на стовп у Кропивницькому: 19-річний водій потрапив у ДТП

Сьогодні, 28 вересня, близько 9:40 по вулиці Короленка у Кропивницькому 19- річний водій ВАЗу врізався в електроопору.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі патрульної поліції Кропивницького.

“Водій ВАЗ 2113 не був уважним за кермом, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на електроопору. Хлопець не постраждав”.

Автівка зазнала механічних пошкоджень. На порушника патрульні склали протокол за ст. 124 (скоєння ДТП)  КУпАП.

Зазначимо, 22 вересня, близько 8 ранку на перехресті біля спортшколи у Volkswagen ймовірно відмовили гальма, внаслідок чого він в’їхав у Daewoo, маршрутку та врізався у стовп. Через аварію без електропостачання залишилися світлофор, а також тролейбусна лінія. Окрім того, завдяки цій електроопорі з підстанції постачалася електроенергія на квартал – від мосту до “Копілки”. Також у результаті цієї ДТП обірвалася тролейбусна лінія поблизу швейної фабрики. Тому тролейбуси тимчасово змінили свій маршрут та їздили по вул. Євгена Чикаленка через мікрорайон Ковалівка. Пошкоджену електроопору планували замінити з понеділка.

Того ж дня, 22 вересня, близько 15:00, на цьому перехресті сталася ДТП за участі автомобілів Opel та Запорожець.  Наступного дня, 23 вересня, близько 18:00 на перехресті вулиць Велика Перспективна та Велика Пермська у Кропивницькому сталася ДТП за участю автомобілів Daewoo та Geely. А 25 вересня, близько 14:00 на цьому перехресті сталася ДТП за участі автомобілів Nissan та Skoda.

26 вересня, працівники КП “Електротранс” почали встановлювати опору на перехресті біля спортшколи. Відновити мережі на цій опорі буде можливо лише за 2-3 дні, після того, як застигне бетон, яким укріпляють опору. Відповідно світлофори на перехресті вул. Великої Пермської, Пушкіна та Великої Перспективної також почнуть працювати за 2-3 дні.

Нагадаємо, учора, 27 вересня, близько 7:30 ранку на перехресті вулиць Авіаційної та Павла Сніцара сталася ДТП за участі BMW та Suzuki. У результаті аварії, двох жінок та 6-річну дитину госпіталізували в лікарню.

Буквально за півгодини на проспекті Університетському у ДТП потрапили ВАЗ, Hyundai та Opel.

Потім, близько 8:45 по вулиці Героїв України у Кропивницькому сталася ДТП за участі автомобілів BMW та ВАЗ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар