На Кіровоградщині не розминулися дві вантажівки. Загинув 19-річний водій

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Скріншот з відео

27 серпня близько 17:40 поблизу кафе “Дубок” Знам’янського району сталась ДТП за участю вантажних автомобілів “MAN” та “IVECO”. Від отриманих травм водій “IVECO” помер у реанімації Знам’янської лікарні.

Про це Першій електронній розповіла керівник прес-служби відділу безпеки дорожнього руху Ольга Волок.

“Під час виїзду на місці пригоди було встановлено, що 27 серпня близько 17:40 водій вантажного автомобіля “IVECO”, кропивничанин 1998 року не впорався з керуванням та допустив зіткнення з вантажним автомобілем MAN під керуванням мешканця Бережинки 1982 року народження. Внаслідок ДТП водій автомобіля “IVECO” отримав тілесні ушкодження: відкрита черепно-мозкова травма, скальпована рана лівої половини голови, різана рана лівого плеча. Пасажир автомобіля “IVECO” отримав тілесні  ушкодження у вигляді закрито черепно-мозкової травми, внутрішньочерепної гематоми, струсу головного мозку. Того ж дня, 27 серпня, о 20:40 в реанімаційному відділені Знам’янської центральної районної лікарні від отриманих тілесних ушкоджень водій автомобіля IVECO помер”, – розповіла Ольга Волок.

Вчера, Знаменка – Александрия!ленивые голубцы по всей трассе#александрия #знаменка #ДТП

Опубліковано Razin Andrey 28 серпня 2017 р.

Відео зі сторінки Razin Andrey

Поширити:

Залишити коментар:

коментар