В Олександрії під час чергування загинув охоронець елеватора

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Недобудова на території елеватора / Ілюстрація sobkor.net

Сьогодні вночі під час чергування загинув охоронець елеватора “Агродар ЛТД”. Тіло чоловіка знайшов його колега вранці, 30 серпня. Однією із версій поліції є падіння з висоти.

Як повідомив Першій електронній начальник Олександрійського відділу поліції Сергій Котига, повідомлення про смерть охоронця надійшло від лікарів “швидкої”. Тіло з різноманітними травмами колега загиблого виявив біля млину, який зводиться на території підприємства.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Однією із версій поліції є падіння з висоти, проте якісь висновки можна буде зробити тільки після проведення експертиз.

Як повідомляє видання “sobkor.net” будівельники розповіли поліцейським, що цілком ймовірно охоронець чомусь піднявся на один з верхніх поверхів недобудови і зірвався вниз. Проте, за інформацією видання, в обов’язки загиблого не входив огляд недобудованого приміщення і він повинен був знаходитися внизу на своєму робочому місці. З якої причини охоронець піднявся вгору – з’ясовує слідчо-оперативна група.

Наразі відкрито кримінальне провадження за статтею 115 КК України “умисне вбивство” з позначкою “нещасний випадок”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар