У Кіровоградському районі вбивство чоловіка намагалися видати за самогубство

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Кіровоградському районі виявили тіло 48-річного чоловіка, смерть якого намагались видати за самогубство. За даними поліції, напередодні чоловіка силоміць вивезли за межі села, побили, задушили та залишили повішеним на дереві.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив очільник ГУ НП у Кіровоградській області Сергій Кондрашенко.

“Завдяки професійним і оперативним діям колег із Кіровоградського районного відділення поліції, за минулу добу розкрито тяжкий неочевидний злочин проти особи. Спочатку працівники карного розшуку отримали інформацію про викрадення людини. Факт перевірили, визначили напрямок руху автомобіля підозрюваних, а згодом виявили тіло потерпілого без видимих тілесних ушкоджень, повішеним на дереві.

Робота оперативників не припинялася.

Дуже швидко поліцейські знайшли свідків пригоди. Як з’ясувалося, 48-річного чоловіка силоміць вивезли за село, побили та задушили, а потім спробували «видати» його загибель як самогубство.
Однак приховати скоєне не вдалося.

Серед підозрюваних нині двоє односельців потерпілого. Їм інкримінують незаконне позбавлення волі або викрадення людини та умисне вбивство.

За ці дії особам тепер загрожує тюремний строк”, – йдеться у повідомленні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар