Кропивничанка вбила чоловіка під час сварки

У Кропивницькому працівники поліції за кілька годин затримали підозрювану у вбивстві співмешканця. Під час сварки жінка нанесла смертельне поранення своєму цивільному чоловіку. За вчинене зловмисниці загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на Кропивницький відділ поліції Кіровоградської області.

До Кропивницького відділу поліції надійшло повідомлення від родича потерпілого. Молодий чоловік зранку прийшов додому та виявив бездиханне тіло свого батька.

«На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група, – розповів керівник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко. – У результаті першочергових розшукових заходів працівники поліції встановили особу жінки, причетної до злочину. 33-річну підозрювану, яка переховувалася у знайомих, затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Речовий доказ кримінального правопорушення, а саме – ніж, який жінка сховала – було вилучено та направлено на дослідження».

Попередньо встановлено, що опівдні між подружжям, раптово виникла сварка. 45-річний кропивничанин почав бити та лаяти жінку. Зі слів підозрюваної вона не витримала образ та нанесла йому удар ножем.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар