У Олександрії чоловік вбив товариша по чарці

До Олександрійського відділу поліції надійшло повідомлення з одного із лікувальних закладів про доставлення чоловіка з численними важкими травмами голови. Як виявилося, під час застілля двоє товаришів почали сваритися, що закінчилося бійкою. Від отриманих травм потерпілий помер у лікарні.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на прес-службу поліції Кіровоградської області.

Обставини пригоди, за яких постраждав житель міста Олександрії, з’ясовують слідчі.

Подія сталася кілька тижнів тому. До Олександрійського відділу поліції надійшло повідомлення з одного із лікувальних закладів про доставлення чоловіка з численними важкими травмами голови.

«Поліцейські встановили, що напередодні потерпілий вживав спиртні напої зі своїм знайомим. Між чоловіками раптово виникла сварка, яка закінчилася бійкою. «Товариш» почав наносити удари руками та ногами по голові своєму 41-річному опоненту. Після цього вони розійшлися. Вдома травмованому олександрійцю стало зле і він втратив свідомість. Каретою швидкої допомоги його було доставлено до лікувального закладу, де за кілька днів він помер, не приходячи до тями, – розповів т.в.о. начальника Олександрійського відділу поліції Віктор Глущенко.- В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили обставини пригоди, особу підозрюваного та його місцезнаходження. Ним виявився 43-річний місцевий житель».

Триває розслідування у рамках кримінального провадження за ч.2 ст.121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. За ці дії Законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар