Пішов із життя екс-керівник НСЖУ в Кіровоградській області Юрій Сердюченко

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© volynnews.com

Сьогодні, 21 липня, передчасно пішов із життя колишній керівник Національної спілки журналістів України у Кіровоградській області, заслужений журналіст України Юрій Миколайович Сердюченко.

Як розповів Першій електронній очільник НСЖУ в області Петро Мельник, серце Юрія Миколайовича зупинилося на 66-му році життя. До того, як вийти на заслужений відпочинок,  Юрій Сердюченко працював у агенстві Укрінформ. Юрій Миколайович Сердюченко був членом правління НСЖУ та очолював обласну організацію НСЖУ 1986 до 2015 року.

“Змушений повідомити вам сумну звістку – сьогодні передчасно пішов із життя наш шановний колега, багаторічний голова Кіровоградської обласної спілки журналістів, заслужений журналіст України Юрій Миколайович Сердюченко. Про час проведення ритуальних заходів буде повідомлено додатково”, – написав Петро Мельник на сторінці Кіровоградської обласної організації НСЖУ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар