У Кропивницькому автівка застрягла в ямі, заповненій водою з люка

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 5 липня, о 3:50 водій ВАЗ 2110 застрягнув у ямі з водою, поряд з якою знаходився люк.

“Водій рухався по вулиці Вокзальній, повернув на вулицю Габдрахманова та в’їхав у яму, вщент наповненою водою. Поряд знаходився люк. Самостійно вибратися з ями водій не зміг, зателефонував на 102”, – розповіла Першій електронній прес-секретар патрульної поліції Наталя Трішина.

Патрульні склали схему обстеження ділянки вулично-шляхової мережі, а автомобіль відбуксирували. Далі буде встановлено особу, яка відповідає за стан утримання оглядового колодязю та вирішено питання щодо притягнення її до адміністративної відповідальності за ч. 4. ст . 140 КупАП

Довідково: Ця стаття передбачає відповідальність посадових осіб дорожньо-експлуатаційних організацій, за порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар