У нетверезого “гонщика” патрульні знайшли травмати, наркотики та вкрадений “iPhone”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 13 червня, близько 3 години ночі, патрульні отримали інформацію про ймовірно нетверезого водія, який пересувається містом на автомобілі Opel Vectra. Згодом в салоні автомобіля інспектори виявили мобільний телефон марки iPhone, який перебуває в розшуку в м. Київ, 3 пістолети, схожі на пневматичні та целофановий згорток з білою речовиною кристалічного походження, схожою на наркотичну.

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції, за декілька хвилин після повідомлення інспектори виявили вказаний транспортний засіб на вулиці Велика Пермська.

На вимогу поліцейских зупинити транспортний засіб Opel Vectra водій не реагував. До переслідування порушника долучилися декілька екіпажів патрульної поліції.

На вулиці Кропивницького водій-утікач не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя і врізався в електроопору.

Після зупинки водій та пасажир вибігли з автівки та почали тікати. Патрульні миттю наздогнали та затримали втікачів. Обидва чоловіка перебували в стані алкогольного сп’яніння. Водій ледь тримався на ногах. Від проходження освідування на стан алкогольного сп’яніння керманич відмовився в присутності двох свідків.

Під час поверхневої перевірки, в салоні автомобіля інспектори виявили мобільний телефон марки iPhone, який перебуває в розшуку в м. Київ, 3 пістолети, схожі на пневматичні та целофановий згорток з білою речовиною кристалічного походження, схожою на наркотичну.

На 30-річного водія патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння КУпАП), ст. 122-2 (Невиконання водієм вимог про зупинку) КУпАП та ст. 124 (Скоєння ДТП) КУпАП.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар