Три кропивницькі сім’ї визнано постраждалими від російської агресії

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
На сьогоднішній день у Кропивницькому три родини визнано постраждалими від військової агресії Російської Федерації проти України.

Про це сьогодні, 27 березня, під час прес-конференції повідомила виконавчий директор Всеукраїнського руху “Сила права” Ірина Верігіна – передає кореспондент Першої електронної.
“У Кропивницькому судами першої інстанції (Ленінським і Кіровським) прийняті рішення про визнання факту постраждання від Росії щодо Тетяни Сабади, Наталії Петрович, Ірини Матвієнко, а саме – загибель годувальників”, – зазначила  Ірина Верігіна.
Подібні судові справи розглядаються відповідно до постанови про визнання Росію країною-агресором. “Сила права” в рамках своєї роботи визначає суму збитків. Після судового розгляду і у разі “виграшу справи”, кошти компенсують із “боргу Януковича”.
Нагадаємо, у Кропивницькому відкрився офіс правозахисної організації Всеукраїнський рух “Сила права”, який буде безкоштовно допомагати вести судові справи постраждалим внаслідок збройної агресії Росії проти України.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар