У Світловодську жінка під час застілля ледь не вбила гостя лопатою

На Кіровоградщині поліцейські розслідують обставини замаху на вбивство. За попередньою інформацією, 37-річна жителька міста Світловодськ завдала численних травм знайомому під час розпиття алкогольних напоїв.

Про це повідомляють у  Світловодському відділі поліції Кіровоградської області.

Що стало причиною сварки, нині встановлюють працівники поліції. За вчинене зловмисниці може загрожувати покарання від 7 років позбавлення волі.

«Увечері 24 березня до Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що каретою швидкої медичної допомоги до лікарні доправлено 27-річного чоловіка з різаними та рубаними тілесними ушкодженнями.
Працівники поліції попередньо встановили, що місцева жителька розпивала алкоголь разом із співмешканцем у нього вдома, згодом до них приєднався товариш. У подальшому між жінкою і гостем виникла сварка, під час якої вона схопила лопату та ножа і почала наносити удари знайомому в голову та тулуб», – розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

Знаряддя злочину вилучено. Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Жінку затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, їй оголошено про підозру.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар