Порівняно з минулим роком на Кіровоградщині зріс рівень підліткової злочинності

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

За два місяці поточного року на території Кіровоградщини неповнолітніми скоєно 39 злочинів проти 21 факту, задокументованого у 2016 році. Вчинили їх 22 підлітки, минулого року підозрюваними у скоєнні протиправних дій було 14 осіб.    

Ріст молодіжної злочинності відбувся у Бобринецькому районі, де з початку року неповнолітніми вчинено 10 кримінальних правопорушень. У Гайворонському районі кількість таких злочинів зросла з 2 до 6, у Знам’янському – 1, у Кіровоградському – 2, у Компаніївському – 3, у Новоархангельському – 2, Новомиргородському – 1, в Олександрівському районі – 3, у місті Світловодську та Світловодському районі по 2.

По державі в цілому картина щодо підліткової злочинності також залишається невтішною. Лише за 2 місяці цього року неповнолітніми було скоєно 400 кримінальних правопорушень.

Управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар