Під колесами рейсового автобуса з Молдови загинув мешканець Кіровоградщини

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

9 березня близько 2:30 неподалік Знам’янки мешканець Кіровоградщини, який переходив дорогу у не встановленому місці, потрапив під колеса рейсового автобуса “Кишинів-Дніпро”. За кермом траспортного засобу був  громадянин Республіки Молдова. Пішохід загинув на місці.

Як повідомили Першій електронній у прес-службі ВБДР УПД ГУНП у Кіровоградській області, водій сам повідомив у поліцію про те, що він скоїв наїзд на пішохода.

“Керуючи рейсовим автобусом сполученням «Кишинів – Дніпро», на автодорозі Стрий-Тернопіль-Знам’янка, між с. Суботці та м. Знам’янка, біля АЗС «БРСМ», громадянин Республіки Молдова скоїв наїзд на пішохода. Під час проведення перевірки встановлено, що водій, рухаючись у напрямку Знам’янки, в темну пору доби, на неосвітленій ділянці дороги, біля повороту на вул. Заводську с. Суботці, скоїв наїзд на пішохода 1962 р.н. – мешканця Знам’янського р-н, с. Костянтинівка. За словами водія, пішохід раптово з’явився на проїжджій частині, в місці яке не є пішохідним переходом. У результаті ДТП мешканець Кіровоградщини загинув на місці”, – розповіли у прес-службі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар