Від кульового поранення у зоні АТО загинув 33-річний військовий із Кіровоградщини

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

15 січня в зоні проведення антитерористичної операції загинув солдат із Бобринецького району Косєєв Сергій Вікторович. Наступного місяця йому мало би виповнитися 34 роки.

Повідомляє сайт Бобринецької РДА.

Військовослужбовець народився 20 лютого 1983 року в с. Оленівське Верхньоінгульської громади. До недавнього часу проходив військову службу в 17-тій окремій танковій Криворізькій бригаді. Загинув від кульового поранення несумісного із життям неподалік смт. Сіверськ Луганської області.

“За весь час проведення антитерористичної операції Сергій Косєєв став 10-м військовослужбовцем з Бобринецького району, який загинув під час збройного конфлікту на сході України. Йому в наступному місяці мало виповнитися 34 роки.

У звя’зку із загибеллю в зоні проведення антитерористичної операції нашого земляка Сергія Вікторовича Косєєва, районні заходи з нагоди Дня Соборності України відміняються. Останні мали відбутися у великій залі адмінприміщення 19 січня 2017 року”, – повідомляється на сайті РДА.

Як повідомили Першій електронній у райдержадміністрації, завтра тіло військового повинні привезти у Бобринеччину.
В останній путь 33-річного Сергія Косєєва проведуть 20 січня.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар