У зоні АТО загинув морський піхотинець зі Знам’янки: терористи передали його тіло збройним силам

8 січня 2017 року в зоні АТО загинув морський піхотинець зі Знам’янки Сергій Трубін.

Наш земляк загинув разом із двома своїми побратимами.

IMG_20151114_141926“У районі проведення антитерористичної операції на території Луганської і Донецької областей під час виконання завдань із захисту суверенітету і територіальної цілісності України загинули наші бойові побратими – молодший сержант Микола ОХРІМЕНКО, молодший сержант Сергій СОНЬКО та старший матрос Сергій ТРУБІН. Морські піхотинці до останнього свого подиху боронили Батьківщину, до кінця виконали Конституційний обов’язок”, – повідомляється на сторінці ВМС ЗС України у Фейсбуці.

Командування, особовий склад Військово-Морських Сил Збройних Сил України висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким загиблих.

Як пише glavcom.ua, у штабі АТО повідомляли, що 8 січня на Донбасі зникло троє військовослужбовців, які виконували завдання поблизу лінії розмежування. В «ДНР» заявили, що троє зниклих 8 січня 2017 року військовослужбовців ЗСУ підірвалися на міні. Їхні тіла нібито було евакуйовано терористами 11 січня.

12 січня ЗМІ повідомили, що троє військових, які зникли 8 січня біля лінії розмежування на Донеччині, загинули, їхні тіла у бойовиків.

Сьогодні, 13 січня, у Донецьку представникам гуманітарного проекту Збройних сил України «Евакуація 200» передали тіла трьох загиблих українських військовослужбовців. На youtube-акаунті так званого Міністерства інформації терористичної організації ДНР з’явилося відео передачі тіл загиблих українських піхотинців.

За інформацією komora.info, Сергій Трубін народився 20 березня 1987 року.  З 1990 року проживав у селищі Знам’янка Друга, закінчив ЗШ №7, потім професійний ліцей №3 (за спеціальністю зварювальник-муляр).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар