Замість заводу «Олімп» у Світловодську буде індустріальний парк?

Про створення індустріальних парків на території підприємств банкрутів, зокрема, йшлося під час засідання круглого столу на тему: «Про інвестиційну діяльність на території Світловодська».

Про це інформує сайт Світловодської міськради.

«Є певні пропозиції у влади і відносно ефективного використання земель підприємств-банкрутів: «ЗЧМ» та «Олімп», зокрема щодо створення індустріального парку», – йдеться в повідомленні.

У планах на 2014 рік передбачено реконструкцію заводу з переробки насіння соняшника ТОВ «Гідросенд», потужністю 800 тонн на добу та реконструкцію центрального колгоспного ринку по вул. Єгорова. Крім цього, має продовжитися реконструкція «Кременчуцької ГЕС» та приміщень ПрАТ «Кременчуцький ремонтно-механічний завод» для випуску продукції машинобудівної галузі (на території колишнього ВАТ «Олімп»).

Із метою ж залучення до міста потенційних інвесторів, виконавчим комітетом Світловодської міської ради проводиться робота зі створення реєстру вільних земельних ділянок, які можуть надаватися в оренду або пропонуватися на продаж на умовах проведення аукціону.

Загалом очікується реалізація інвестиційних проектів загальною вартістю 101 млн. грн.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар