Ніколаєнко прокоментував арешт євромайданівця Ратушняка

Голова Кіровоградської ОДА в інтерв’ю КОДТРК прокоментував ситуацію навколо арешту викладача Кіровоградського педуніверситету Олександра Ратушняка.

«Я, як керівник області, і як людина, не дуже спокійно сприйняв звістку про обрання запобіжної міри до викладача педуніверситету Ратушняка, але при цьому я не схильний спрощувати ситуацію. Я, звісно, не так добре знаю його, як керівники вишу – вони звернулись до мене з тим, що готові взяти його на поруки, мені особисто телефонував нардеп Березкін, який також готовий бути поручителем для Ратушняка. Але я сказав: Я – не суд. Подавайте документи до суду. Апеляційний суд розгляне цю справу. Я відчув реакцію кіровоградської спільноти, тому щиро сподіваюся, що апеляційний суд уважніше розгляне цю ситуацію», — зазначив він.

Нагадаємо, сьогодні Апеляційний суд Кіровоградської області скасував рішення Кіровського районного суду, який обрав для викладача КДПУ. ім.В.Винниченка Олександра Ратушняка запобіжний захід у вигляді 60 діб тримання під вартою.

Від арешту його звільнили із особистим зобов’язання з’являтися до правоохоронних органів за першим викликом та не залишати міста.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар