Обласна бібліотека Чижевського запрошує (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Анонс заходів обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського 14-20 березня.

З 16 березня у відділі мистецтв працює книжкова  виставка до 140-річчя етнографа, археолога Вадима Щербаківського, родом з Житомирщини. З 1903 року він досліджував стару українську архітектуру, брав участь в етнографічних експедиціях у різних районах України, в археологічних розкопках під Києвом, у Гінцях на Полтавщині та інших. Дізнатися більше про життєвий і творчий шлях науковця можна на книжковій виставці «Календаря мистецтв».

17 березня о 17.00 у відділі документів іноземними мовами  продовжуються танцювальні вечори. Протягом місяця, щочетверга, американка Марія проводить  танцювальні майстер-класи англійською мовою. Тобто ви не лише опануєте танці Середнього Заходу Америки, але, оскільки мова майстер-класів англійська,  – танцюючи, вивчите й іноземну мову. Приходьте до бібліотеки, де навчаються танцюючи! Нагадуємо, що у відділі документів іноземними мовами щодня крім вихідних о 17.00 відбуваються засідання клубів розмовної англійської мови.

З 1 березня у відділі краєзнавства оновлено книжкову виставку «Книжковий арсенал 2016 року», де представлені нові краєзнавчі надходження.

З 2 березня у відділі мистецтв працє виставка «Вчитель. Школа. Мистецтво» (де представлені творчі роботи сутентів та викладачів художньо-графічного відділення мистецького факультету КДПУ ім.В.Винниченка). Відділ проводить безкоштовні екскурсії по виставці, запрошуємо до перегляду.

Протягом тижня у відділі абонемента працює книжкова виставка до Дня народження Т.Г.Шевченка “В моєму серці слово Кобзаря”

З 10 березня в холі І поверху працює фотовиставка «Культурна спадщина вірменів України», присвячена  багатовіковій історії та культурі вірмен України. І зокрема 400-річчю від початку вірменського книгодрукування у Львові. На виставці представлені фотографії ікони Вірменської Богородиці, вірменського Львівського Євангелія ХІІ ст., графіті у храмі Софії Київської та багато інших світлин. Виставка працює протягом тижня, далі мандрує в Київ, тож не згайте можливості переглянути фотографії.

ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ

Деталі в розділі “Що нового”

Адреса: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар