У “Червоному землеробі” дійшло до підпалу (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Пристрасті навколо збору і приналежності врожаю ДП ДГ “Червоний землероб” дісталися до наступної стадії розвитку. Тепер тут підпалили дорогу техніку.

За словами очільника бобринецьких міліціонерів Валерія  Григорчука, 20 вересня, в неділю, о 1.35 ночі у чергову частину Бобринецького РВ УМВС надійшло повідомлення про те, що в Мирному на території бригади горить комбайн “Джон Дір”.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу міліції та черговий караул ДПРЧ-24. Комбайн (техніка начебто найнята у Новоукраїнському районі для збору врожаю) загасили, у ньому повністю вигоріла кабіна, а значить, електроніка. Правоохоронці встановили: три невідомих поки що зловмисника зв’язали сторожа бригади, невідомою горючою речовиною облили чотири комбайни. Загорівся тільки один. Знайдено купу сірників, вилучено на дослідження пляшки із залишками горючої речовини.

Наразі, за словами Валерія Григорчука, відпрацьовується кілька версій, проводяться слідчі та розшукові дії, відомості внесені до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення — умисного знищення майна шляхом підпалу.

Кваліфікується це кримінальне правопорушення як тяжке. Законом передбачено відповідальність — від 3 до 10 років позбавлення волі.


За матеріалами “Честі хлібороба”.  Фото надане Бобринецьким РВ УМВС.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар