На Кіровоградщині затримали 27-річну жінку, яка намагалася вбити своїх дітей

© mama.ua

До такого вчинку підозрювана вдалася після того, як і сама вирішила «звести рахунки» з життям. На щастя, дітям вдалося втекти від нетверезої матері. Врятувавшись від загибелі, вони змогли ще й покликати на допомогу сторонніх, які вчасно зняли вішальницю з петлі. За скоєне тепер особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення – повідомляють Першій електронній газеті в прес-службі  УМВС України в Кіровоградській області.

“Пригода сталася в одному з сіл Добровеличківського району 19 вересня. Близько 10-ої години до міліції зателефонували місцеві жителі, які розповіли правоохоронцям моторошну історію про те, як їх сусідка вирішила піти з життя, та чомусь, спочатку ледь не вкоротила віку 5-річній доньці та 8-річному сину”, – розповів т.в.о. начальника Добровеличківського РВ УМВС в області Сергій Дерев’янко.

Коли діти зрозуміли серйозність намірів найріднішої для них людини, почали пручатися, а потім, дивним чином вислизнувши з її рук, кинулися втікати.

Про те, що жінка знаходиться у біді, вони розповіли родичам і сусідам, які вчасно прибули на місце та зняли нетверезу громадянку із зашморгу.

У даний час підозрювана почувається добре і вже дає свідчення слідчим.

За цим фактом розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 15 Кримінального кодексу України «Замах на злочин», та ч. 2 ст. 115 ККУ «Умисне вбивство».

За такі дії особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар