Війна забрала життя ще одного жителя Кіровоградщини

Олександрія понесла чергову втрату – у п’ятницю, 18 вересня, в зоні проведення антитерористичної операції помер 36-річний Юрій Копитов. Про це “Моїй Олександрії” повідомила його дружина Світлана Копитова.

За її словами, Юрій служив гранатометником у 28-й бригаді. Незабаром мав приїхати додому в короткострокову 10-денну відпустку.

“Останнім часом вони були в Мар’їнці, Донецької області, а потім їх переправили під Миколаїв. Там спокійна місцевість, і я думала, що, нарешті, слава Богу, все нормально. З четверга на п’ятницю о пів на першу ночі Юру знайщли біля намету сидячого, ще теплого. Сказали, зупинка серця, але воно у нього ніколи не боліло. Точна причина смерті нам поки невідома “, – розповіла Світлана.

Зараз тіло Копитова знаходиться в миколаївському морзі. Як повідомила начальник комунального підприємства “Ритуал” Ольга Бондар, сьогодні, 21 вересня, о 12:00 дня туди з Олександрії відправиться машина. Час і місце похорону уточнюються.

Копитов Юрій Левопольєвич народився 19 листопада 1978 року. Три роки тому, за словами дружини, працював у приватній охоронній фірмі “Ягуар”. Після цього їздив на заробітки.

Має трьох дітей, але незважаючи на це був мобілізований чотири місяці тому через те, що старша дитина на нього не записана. “Він дуже хороша людина”, – додала дружина.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар