У найбільших містах Кіровоградщини правопорядок забезпечують посилені патрулі

Крім обласного центру, кількість спільних нарядів у складі працівників міліції та представників громадськості, що патрулюють вулиці, значно збільшено також у Світловодську, Знам’янці та Олександрії.

7 серпня начальник УМВС України в Кіровоградській області Сергій Кондрашенко особисто прибув на інструктаж посилених патрулів у Кіровограді.

Заступник начальника – начальник міліції громадської безпеки УМВС Володимир Куценко перевірив готовність нарядів з числа правоохоронців та представників громадських формувань до патрулювання у Знам’янці.

Виконуючий обов’язки начальника управління громадської безпеки Олег Науменко відвідав Світловодський міськвідділ міліції, де провів спільний інструктаж патрулів, які забезпечуватимуть охорону громадського порядку в місті у вечірній час.

В Олександрії заступник начальника управління громадської безпеки УМВС Олександр Дьомич озвучив особовому складу міськвідділу та представникам громадських формувань завдання щодо несення служби.

Керівництвом УМВС та міськрайорганів до працівників міліції й громадськості було доведено інформацію про оперативну обстановку як на території міст та районів, так і в області загалом. Наряди отримали орієнтування на зловмисників, а також перелік осіб, які перебувають на профілактичних обліках, повідомляє прес-служба УМВС України в Кіровоградській області.

Загалом у великих містах області до охорони правопорядку приступило близько 300 патрульних з числа правоохоронців та представників громадських формувань.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар