Командира батальйону “Кіровоград” нагороджено відзнакою кабінету міністрів

У п’ятницю, 7 липня, Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк разом із міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим вручив нагороди командирам підрозділів патрульної служби міліції особливого призначення УМВС.  Командира легендарного батальйону “Кіровоград” В’ячеслава Шевченка нагороджено відзнакою Кабінету Міністрів України.

Глава Уряду підкреслив, що бійці добровольчих батальйонів, які сьогодні є частиною патрульної служби міліції особливого призначення, «за покликанням душі, серця і відповідальності перед державою і всіма українцями прийняли рішення без повісток, без мобілізації взяти зброю в руки і йти боронити країну». «Ви, хлопці, своїм прикладом показали, що таке героїзм і боротьба за державу, за незалежність і за кожного українця», – звернувся він до бійців.

«Будь-хто, хто спробує поставити під питання вашу звитягу і ваше рішення захищати країну, не буде прийнятий ні суспільством, ні владою», – наголосив Арсеній Яценюк.

Він підкреслив, що жодна країна за останні декілька десятків років не стикалася з такими викликами, як Україна: «Захід допомагає Україні і санкціями, і фінансовою допомогою, і тренуванням. Але розпочата Росією війна – це не тільки війна між Україною і Росією. Це війна за збереження миру і порядку в Європі і в світі в цілому. Ми захищаємо європейську і світову безпеку», повідомляє сайт Кабінету Міністрів України.

«Так сталося, що Україна стала форпостом боротьби проти російської агресії. І так сталося, що ви взяли зброю в руки для того, щоб російські танки і російські бандити не захопили територію України і не дійшли до європейських кордонів», – підкреслив Арсеній Яценюк.

Глава Уряду висловив вдячність бійцям за те, що понад рік тому вони першими стали на захист країни: «Ви перші, хто взяли зброю в руки, і за вами потім пішли десятки тисяч».

Арсеній Яценюк разом із Міністром МВС України Арсеном Аваковим вручили нагороди бійцям підрозділів патрульної служби міліції особливого призначення УМВС. Розпорядженням Кабінету Міністрів України капітана міліції Шевченка В’ячеслава Геннадійовича, командира батальйону «Кіровоград» УМВС України в Кіровоградській області, нагороджено відзнакою.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар