Кіровоградські військові розвідники здобули «бронзу» міжнародних змагань Cambrian Patrol

Група військовослужбовців 3-го окремого полку спеціального призначення (Кіровоград) виборола високе місце на міжнародних змаганнях військ спецпризначення Cambrian Patrol 2013, які відбулися у Великобританії.

Про це повідомляє «Тусовка».

Протягом двох діб на полігоні 160-ї Уельської бригади ЗС Великобританії в Сеннібріджі, в валлійська Чорних горах, за першість боролися 110 розвідгруп спеціального призначення з Великобританії і 17 – з Норвегії, Нової Зеландії, США та України.

Військові з колишнього СРСР уперше були запрошені для участі в цих змаганнях.

Розвідники з Кіровограда вибороли бронзові медалі. Золоті отримали господарі – команда з Великобританії, а срібні – група розвідників зі Швеції.

До кіровоградської групи, яку очолив командир роти майор Олександр Бондаренко, увійшли командир групи спецпризначення старший лейтенант Кирило Андрєєнко, заступники командирів груп старшина Євген Гавриленко і старший сержант Олександр Мельниченко, командири відділень старший сержант Віталій Філюков і сержант Олександр Васильєв, старший розвідник молодший сержант Володимир Кошман і санінструктор солдат Юрій Шаповалов.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар