У Кіровограді батьки, побивши трирічну дитину, зачинили її в хаті, а самі пішли на прогулянку (ВІДЕО)

Маленького Дениса, з домашнього полону, врятували сусіди, коли малий почав стукати у вікно і спробував вилізти через шибку. Сусіди витягли хлопчика,  і вжахнулись від побачених побоїв на маленькому тілі. Тоді вони викликали міліцію та швидку допомогу.

Сусіди говорять, що сварки і крики дитини у цьому будинку чують постійно. Коли хлопчика дістали через вікно, на ньому була купа синців, закипівша на губах кров і радісна посмішка, що вирвався на волю. Через вади з розвитком мови, розповісти що з ним трапилось, хлопчик не може. Та від побаченого, свідки ледь стримують емоції: «Він попросив пити. Його питали – тебе б’ють? – він махає так… Коли з медиками почали його роздягати, то він був увесь синій.

Визволивши хлопчика, швидка допомога одразу госпіталізувала його у травматологічне відділення. Правоохоронці ж почали шукати батькі. Надвечір, родина побитого хлопчика повернулись додому. Ввійшовши до будинку, правоохоронці побачили бруд, відсутність їжі, а у кутку на підлозі лежало ганчір’я, на якому, можливо, і спав хлопчик. Бо як заявила мати – дитяче ліжечко зламане. Факт побиття маленького теж заперечує.

У ході опитування, з’ясувалося, що мама зараз живе не з батьком хлопчика, а з іншим чоловіком, від якого також має восьмимісячну дитину. Правоохоронці побоялись залишати немовля у таких умовах і наполягли на вилучені дитини з цього приміщення. Маму з дитиною відправили до лікарні, де найближчі кілька днів будуть проводити медичне обстеження немовляти. У службі у справах дітей про серйозні проблеми даної родини не знали. Вважали, що хлопчик проживає з рідним батьком у Києві, а умови проживання меншої дитини, під час перевірок, зауважень не викликали.

Зараз триває досудове розслідування. Правоохоронці налаштовані позбавити жінку батьківських прав і притягти її до кримінальної відповідальності. Їй загрожує до 5 років позбавлення волі.

Трирічний хлопчик зараз знаходиться у дитячій обласній лкарні під опікою лікарів-травматологів. Він там пробуде до повного одужання і вирішення питання хто матиме право на опіку маленькими дітьми

Поширити:

Залишити коментар:

коментар