Кіровоградцям показали картину з тканини, яку побачить Європа (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 24 квітня, у Кіровограді відкрилась шоста персональна виставка майстині художнього квілту Людмили Кривенко.

Як розповіла під час презентації майстря Людмила Кривенко, вона пробує себе у різних техніках, проте це все є художній квілт. “Якщо на презентації своєї першої виставки у 2009 році я розповідала що таке печворк, то зараз я просто презентую свої нові роботи. Я намагалась підібрати роботи  різної тематики та техніки,” –  розповідає майстриня.

Улюбленою темою Людмили Кривенко є квіти. Саме цих робіт було найбільше. Окрім того були серійні композицію із зображенням моря, зими.

За словами Людмили, незвично. для неї є стиль натюрморту. Картина з вином, яка увійшла до виставки готувалась спеціально для фестивалю у Вероні (Італія).

Картина-мандрівниця, яка бачила півсвіту встигла повернутись додому і теж увійшла до експозиції. Картина “Лускунчик” була створена 2011 року до ювілею балету “Лскунчик”. Це була одна із 5 українських робіт, яка взяла участь і мужнародному конкурсі.

Окрім того Людмила Кривенко презентувала нові напрямки своєї творчості ляльки-мотанки з курукурузного листя та Ляльки щастя із очерету та лику.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар