Фермер з Ульяновки подарував автівку кіровоградському спецназу (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Третій окремий полк спецпризначення м. Кіровоград, який з перших днів бере участь в антитерористичній операції на сході країни, визнаний найкращим в Україні. Ульяновці можуть пишатися кіровоградськими «кіборгами» ще й тому, що серед них є і троє їхніх хлопців.

Напередодні Великодня небайдужі люди Ульяновського району підготували для військових подарунок – автомобіль. Голова ФГ «Родина» Олександр Паламарчук передав УАЗ волонтерам Євген Колосу, Олегу Звіревичу і Олегу Слободянюку. А ті, в свою чергу, власноруч привели автівку до ладу – відремонтували і пофарбували.

Цього тижня Сергій, старший солдат спецназу, приїхав разом із товаришем в Ульяновку за «подарунком». Хлопцеві вже довелося побувати у найгарячіших точках сходу – Слов’янську, Краматорську, Авдіївці, Ілловайську. Попереду у нього шоста ротація, тож не з чуток знає, як важлива техніка для чіткого, швидкого і вдалого виконання завдання. Від того, як долає авто шлях, залежить і життя військових. Тому УАЗ Сергій оцінив, як кращий із кращих. А ще пообіцяв повернутися на ньому додому після закінчення неоголошеної війни.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар