На Олександрівщині діти малювали мир (ФОТО)

У Єлизаветградківській селищній бібліотеці (Олександрівський район) пройшов конкурс малюнків “Ми – єдина Україна”. Юні жителі селища взяли в ньому активну участь і відтворили своє бачення нашої  соборної України. Всі учасники конкурсу зобразили на своїх малюнках Україну, героїв української армії, прапор держави та її символи.

“Дитячий світогляд на сумні події в нашій країні виливався на папері жовто-блакитними фарбами, калиновим квітом щирої любові, дихав родинними цінностями й теплом та закликав до єднання дорослих,” – зазначила кореспонденту Першої електронної завідуюча бібліотекою Вікторія Трегуб.

Вона розповіла, що у кожній творчій роботі  відчувалася частинка душі , заряд позитивної енергії та надії на мирне і краще майбутнє України.  Кожен малюнок зворушливий, адже створений дитячими руками та серцем, проникнутий любов’ю, гордістю та  вдячністю за подвиги українських бійців.

 

Треба було бачити, як старанно вимальовувала малеча свої шедеври. Ось ожили на папері квіти, яскраво засяяло сонце, замайорів прапор України, а на малюнку дівчинки разом  із квітами з’явився напис: „Смерть війні!”

 

У своїх  кольорових творіннях  всі учасники  бажали воїнам повертатися живими, здоровими та з перемогою додому, бажали мирного неба та опіки Ангела-охоронця.

 

“Мета нашого життя полягає в тому, щоб зробити щасливим життя наших дітей, а наші діти – прагнуть миру; єдиної, могутньої, демократичної та незалежної держави, яка завжди гордо носить ім’я – Україна.”, – наголосила Вікторія Трегуб.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар