Російський актор з кіровоградським корінням відвідав прикордонників в зоні АТО

До українських прикордонників у районі населенного пункту Сартана, що учора потрапили під жорстокий обстріл окупантів, приїхали з підтримкою волонтери з Одещини та наш земляк, російський актор Анатолій Пашинін, що народився і жив довгий час у Світловодську.


Учора одеські волонтери з об’єднання «Небайдужий народ» відвідали прикордонників в районі н.п. Сартана та передали їм партію гуманітарної допомоги. Зокрема прикордонникам привезли продукти харчування, медикаменти та пристрій, яким можна заряджати у польових умовах акумулятори для автомобілів, повідомляє офіційний сайт Державної прикордонної служби України.

Нагадаємо, що вчора вночі зі сторони н.п. Саханка російські найманці відкрили вогонь із РСЗВ БМ-21 «Град» та мінометів по місцях дислокації прикордонного підрозділу. Завдяки інженерним спорудам та оборонним укріпленням вдалося уникнути значних людських жертв серед прикордонників.

Волонтери Олена Кулик, Ірина Оржинська, Гудименко Анатолій та Гудименко Оксана висловилися в підтримку прикордонників та запевнили військовослужбовців, що й надалі будуть їх підтримувати у захисті нашої держави.

Разом з ними до прикордонників приїхав і актор Анатолій Пашинін, який підтримує український народ. Під час перебування в прикордонному підрозділі він побажав захисникам кордону в першу чергу невразливості. Всіх українських військових, які знаходяться в зоні АТО та захищають незалежність України, він вважає героями. Крім того, він побажав українському народу українського майбутнього, і щоб майбутнє дітей будували саме українці.

Нагадаємо, що відомий російський актор Анатолій Пашинін народився в 1978 році в місті Світловодську Кіровоградської області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар