Потерпілий в ДТП вимагатиме від «Імперії-Авто» компенсації

Один із пасажирів автобуса, що потрапив у ДТП під Івангородом, буде домагатися від «Імперії-Авто», якій належить автобус, матеріальної та моральної компенсації.

Про це він повідомив Новинам Кіровоградщини у телефонній розмові.

«Коли сталася аварія, було вже темно, – розповідає він. – Я саме подивився у вікно, щоб дізнатися, де ми їдемо, і побачив попереду КАМАЗ із причепом. Наш автобус почав до нього наближатися, я подумав, що водій вирішив піти на обгін, проте коли до причепа залишалося зовсім небагато, я запідозрив неладне. Я притиснувся до сидіння і тут сталося зіткнення. До речі, водій, мабуть почав засинати за кермом, бо жодних ознак гальмування не було. Та і їхав він чомусь один, без напарника. Я сидів трохи далі від середини салону, мене відкинуло в прохід і я вдарився. Люди були у шоці, як і водій, всі почали метушитися. Я пам’ятаю, що в мене були руки у крові. Найбільше постраждав я і водій. У водія травмоване око – розбилося лобове скло, і його уламки долітали навіть до мене, не кажучи вже про те, яких травм вони завдали водію. Його і мене забрала «швидка», інших пасажирів – їх на той момент було приблизно 10 чоловік – позабирали попутні машини та віп-таксі, яких прислала «Імперія». У лікарні мені наклали 5 швів на лоба, бо під час удару сталося розсічення, також у мене забиття правої ноги. Представник «Імперії-Авто» – чи то директорка була – Антоніна відвідала мене у лікарні, пропонувала гроші на лікування. Однак я відмовився. Я зберу всі довідки – з ДАІ, що сталася ДТП, з лікарні, квиток в мене є – буду звертатися до «Імперії-Авто» з офіційною вимогою виплатити мені матеріальну і моральну компенсацію. Я, все-таки, купував квиток не для того, щоб мене 2 метри не довезли до пункту призначення», – сказав потерпілий.

Як повідомляла Перше електронна, на трасі поблизу Олександрівки Кіровоградської області сталося ДТП за участі автобуса «Імперії-Авто», який слідував рейсом Київ-Кіровоград.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар