Кіровоград: майже 50 рятувальників здали кров для воїнів АТО (ФОТО, ВІДЕО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні 20 листопада з власної ініціативи та за покликом серця працівники служби порятунку області вирішили здати кров для військових АТО.

«Майже півсотні рятувальників управління, пожежно-рятувальних частин обласного центру, а також з-найближчих районів, погодились взяти участь у цій благодійній акції, – зазначила керівник прес-служби управління ДСНС в області майор служби цивільного захисту Вікторія Крохмалюк. – Для цього ми запросили фахівців обласної станції переливання крові з усім відповідним обладнанням до нас. Тут, у приміщенні медико-санітарної частини управління створено максимально зручні умови для забору крові, яка, сподіваємось, врятує життя багатьом нашим героям. Медпрацівники пожежно-рятувальної служби здали кров у повному складі.

На сході України тривають бойові дії. Громадяни, які проживають на мирній території, усім, чим можуть намагаються допомагати військовим та цивільному населенню у районах проведення антитерористичної операції. Останнім часом рятувальники Кіровоградської області підтримали не одну громадську ініціативу, активно співпрацюють у цьому з волонтерськими організаціями регіону.

За підрахунками спеціалістів обласної станції переливання крові їхній банк поповниться сьогодні більше, ніж 20 літрами крові, повідомляє Першій електронній прес-служба управління ДСНС.

Про це дивіться у сюжеті КОДТРК:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар