Сьогодні одружились герой-розвідник і красуня-студентка

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні у Кіровському відділі РАЦСу міста Кіровограда свої життя і долі поєднали Олексій і Аліна – герой-розвідник з 3-го полку спецпризначення і студентка 3-го курсу коледжу економіки і права ім. М. Сая.

Олексій нещодавно повернувся зі Сходу, де брав участь в антитерористичній операції. Захищаючи Україну і її народ, хлопець побував не в одній гарячій точці неспокійного Донбасу.

Молодята вже давно мріяли про весілля, але то служба, то війна відкладали цю знаменну подію на другий план. І от, приїхавши на кілька тижнів у відпустку, спецпризначенець вирішив, що чекати довше не можна – він запропонував коханій якомога швидше зареєструвати їхні стосунки. І вона погодилась.

Весілля мало бути тихим і скромним. Аліна й Олексій планували просто розписатися в документах і влаштувати вдома сімейний обід. Тому до РАЦСу наречені прийшли лише з батьками, 5-місячним братиком Олексія і обручками. Їхньому здивуванню не було меж, коли побачили, що тут на них чекає святково прикрашений зал і купа гостей (до того ж, майже всі – не знайомі їм люди!).

Як з’ясувалось, такий сюрприз для наречених влаштувала шкільна вчителька Олексія – Світлана Литвин, яка нині працює в Кіровоградському міському управлінні юстиції. Кілька днів тому вона випадково зустріла свого колишнього учня на вулиці і дізналася, що той повернувся з війни з твердим бажанням створити сім’ю. Почувши про бойові будні спецпризначенця, жінка вирішила: весілля героя має бути таким, щоб запам’яталося! От і запросила гостей, фотографів, організувала святкову церемонію з весільним маршем, сімейним рушником, шипучим шампанським, кришталевими келихами і солодкими цукерками. А допомогла їй у цьому начальник міського управління юстиції Людмила Гуріна, яка навіть зголосилася особисто провести весільну церемонію і одружити наречених.

«Наші воїни ризикують своїм життям на Сході, захищають наш мир і спокій. А що ми можемо для них зробити? Лише підтримувати… Коли я дізналася, що один з таких героїв хоче одружитися, то вирішила обов’язково взяти в цьому участь. І так приємно, що мені і всьому нашому колективу вдалося перетворити тихе одруження на гучне і щасливе весілля! Я так хвилювалася, ніби одружувала власну дитину!», – розповіла Людмила Гуріна кореспонденту Першої електронної газети.

Безмежно здивовані, але до нестями щасливі молодята зробили свій перший крок – на весільний рушник, який перед ними розстелили свідки – студенти Кіровоградського ліцею побутового обслуговування (їх, до речі, за свідків обрали навмання – з-поміж людей, які просто прийшли підтримати і привітати військового і його наречену).

Олексій і Аліна подякували батькам за підтримку, обмінялися обручками, поставили свої підписи і отримали чи не найважливіший документ у їхньому спільному житті – свідоцтво про одруження.

Сльози радості на очах матерів змішалися зі щасливими усмішками молодят, духмяними квітами, вітальними скандуваннями і ліричними піснями у виконанні ліцеїстів, створивши незабутню суміш – коктейль «Весілля».

Ми щиро вітаємо Олексія і Аліну зі знаменним днем – створенням власної сім’ї, і бажаємо, щоб п’янкий присмак весілля назавжди залишився у їхніх закоханих серцях.

Світлана Томашевська, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар