В Олександрії відкрили меморіальну дошку воїну АТО Гордію Кіктенку (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 5 листопада, в Олександрії на будівлі 15-ї школи було урочисто відкрито меморіальну дошку її колишньому учню, Герою АТО – 21-річному Гордію Кіктенку, який загинув наприкінці серпня при виході з оточення під Іловайськом Донецької області. 

Як повідомив кореспондент Першої електронної, в урочистостях взяла участь єдина родичка бійця – бабуся Ніна Кіктенко, а також друзі, товариші та бойові побратими Гордія.

Нагадаємо, Гордій Кіктенко народився і виріс в Олександрії, тут закінчив 15-у школу та профтехучилище №17. Був доброю, чуйною, енергійною та відкритою людиною. Гордій був талановитим, добре малював та займався хіп-хопом. За своє коротке життя відзначився, як активіст олександрійського блокпосту. До того кілька років поспіль служив за контрактом у морській піхоті та зенітно-ракетному полку №301 м. Нікополь. Своє подальше життя мріяв пов’язати із військовою службою. На фронт хлопець пішов добровольцем. Олександрія попрощалася з 21-річним Гордієм 22 вересня цього року. Поховано героя на військовому кладовищі в Олександрії.

Фото з сайту “Моя Александрия”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар