День соціального працівника відзначили в Олександрії з теплом та позитивом (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Урочисте зібрання з нагоди Дня працівників соціальної сфери відбулося в Олександрійському районного територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян.

У затишній актовій залі зібралися чи не всі працівники соціальної установи. Завітали на святкування й начальник управління соціального захисту населення Ірина Табачкова, а також голови Косівської та Бандурівської сільських рад – Костянтин Горіславець та Наталія Волинець.

Вітаючи колектив терцентру, Ірина Табачкова подякувала за професіоналізм і відданість справі, а на завершення промови вручила бухгалтеру центру – Олені Руденко подяку Олександрійської райдержадміністрації. Продовжив нагородження директор терцентру Володимир Ільющенков. Більше десяти соцпрацівників отримали грамоти і подяки. Відзначали кращих у рамках традиційного щорічного конкурсу «Поклик душі».

Так, у номінації «Майстер на всі руки» грамоту отримав водій Олександр Сорокун, в номінації «Працелюбність» – кращою відзначили Юлію Терещенко, «Теплота та щирість душі» – дісталися Олені Гадомській, «Незламана долею» – Лариса Караповська, «Накращий організатор свят» Оксана Град, найпродуктивніший «Тандем в роботі» показав колектив соціальних працівників Бандурівської сільської ради.

Також у програмі свята згадали й «професійних ювілярів», тих, хто найдовше працює в терцентрі. Щирі привітання лунали і на адресу ветеранів праці. По справжньому задоволеними, сповненим щасливих посмішок та позитивних емоцій на цьому святі залишилися всі присутні. А чому б і ні, захід видався по-домашньому теплим і добрим. Тут звучала приємна музика, лунали проникливі вірші й теплі слова, демонтрувалися оригінальні коротенькі фільми про соцпрацівників.

По завершенню урочистостей на фахівців терцентру чекала концертна програма та святкові частування.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар