Студенти КДПУ зібрали для військових 3000 грн. (фоторепортаж)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У КДПУ ім. В. Винниченка благодійні ярмарки стали уже традиційними. Цього разу гроші та медикаменти для солдатів збирали студенти факультету педагогіки та психології.

Під час Осінньої благодійної ярмарки продавали в основному солодощі власного приготування, вироби ручної роботи: фенечки, сережки, браслети, мальовані та вишиті картини. На допомогу військовим, які несуть службу в зоні АТО, студенти зібрали майже 3000 тисячі гривень.

Як повідомила Першій електронній голова студради факультету педагогіки та психології Катерина Колева, студенти вже здавали факультетом кров військовим, збирали речі біженцям, які зараз мешкають в гуртожитку КНТУ.

«Цього разу вирішили допомогти матеріально. Просто зібрати гроші не цікаво. Тим паче багато хто говорить, що на кожному кроці збирають гроші в зону АТО, а все як було так і залишається! Тож ми вирішили, що формат ярмарки буде цікавим, як самим, студентам (готували-продавали студенти 1-3 курсів), так і покупцям. Студенти повинні були не просто стояти з «кислою міною» і продавати, а заохочувати покупців. Продавці співали, розповідали вірші, анекдоти, щоб привернути увагу клієнтів та обійти «конкурентів», – розповіла Катерина.

Студенти нагодували викладачів різних факультетів і навіть ректора.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар