«ЗІР» покращує поінформованість

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

З початку 2014 року в системі податкової служби діє загальнодоступний інформаційно-довідковий сервіс «ЗІР», який об’єднує в собі понад 12 тисяч запитань та відповідей з «Бази знань», 586 нормативних та інформаційних документів та 380 витягів із письмових консультацій.

У цьому Електронному сервісі Державної фіскальної служби України «Інформаційно-довідковий ресурс» розміщена інформація з актуальних питань законодавства.

Інформація в «ЗІР» систематизована по тематиках: оподаткування, митна справа, єдиний внесок, електронний цифровий підпис. Також даний ресурс надає можливість працівникам фіскальної служби здійснювати зворотний зв`язок з платниками податків та покращувати якість своєї роботи завдяки використанню єдиного джерела інформації – нагадує прес-служба Кіровоградської ОДПІ.

Зовнішні користувачі «ЗІР» забезпечені інформаційно-довідковим ресурсом, який постійно оновлюється. Скористатися загальнодоступним інформаційно-довідковим ресурсом можна на офіційному порталі ДФС України за посиланням: «Інформаційно-довідковий ресурс».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар