Після кількох ДТП маршрутки від “Олікса” таки перевірять на безпечність

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Попри те, що керівники підприємства “Олікс” обумовлюють високий тариф за проїзд на своїх маршрутах підвищеною турботою про технічний стан власних транспортних засобів, практика показала, що автобуси ПП “Олікс” часто стають причинами транспортних пригод у Кіровограді.

На цьому акцентував увагу заступник міського голови Сергій Васильченко, повідомляє прес-служба КМР.

За його словами, у неділю, 12 жовтня, кіровоградці стали свідками аварійної ситуації – під час руху у маршрутки №3 відвалилось колесо, про що писала Перша електронна газета. Наступного дня, 13 жовтня, за участі маршрутного таксі №108 на розі вулиць Великої Перспективної та Шевченка трапилась нова транспортна пригода – маршрутка зіткнулась із автомобілем.Обидва маршрути обслуговує ПП “Олікс”.

“Керівники підприємства “Олікс” постійно наголошують на тому, що дбають про безпеку перевезень пасажирів. Але яка ж це безпека, коли у маршрутки на ходу відвалюється колесо? Зі своєї сотрони ми вже звернулися до органів ДАІ, управління Укртрансінспекції в Кіровоградській області і власне до самого перевізника з вимогою негайно провести технічну перевірку всіх транспортних засобів, що належать підприємству “Олікс”, і які щодня виїздять на міські маршрути”. зазначив Сергій Васильченко.

 Також Сергій Васильченко подякував журналістам, які ставши свідками аварій, оперативно виклали в мережу інформацію, щоб привернути увагу всіх відповідальних осіб до проблеми безпеки пасажирів у громадському транспорті.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар