Випадкове знайомство напередодні війни переросло у шлюб (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 10 жовтня, у центральному РАГСі Кіровограда зареєстрували шлюб героя АТО і працівниці пенсійного фонду. Євген розвідник третього полку спеціального призначення. Уже пів року захищає нашу країну від ворогів. Наречена, Наталка, за освітою юрист, працює у пенсійному фонді. Від сьогодні їх життя поєднані священними вузами шлюбу, а імена – спільним прізвищем героя.

Як розповіла Першій електронній хрещена мама нареченого Олена Раміцина, молодята познайомилися за кілька тижнів до того як Євгена забрали в АТО. «Він їхав зі служби і в маршрутці випадково наступив дівчині на ногу, взяв номер телефону. Потім його забрали на війну. Зі служби він приїжджав лише на кілька днів, тому довгої історії кохання не було, але усі пів року вони спілкувались по телефону», – розповіла хрещена мама героя.

Їх кохання пройшло випробування , коли Євген перебував у зоні АТО. Підтримка Наталки вразила його і по телефону, перебуваючи в зоні бойових дій, герой зробив дівчині пропозицію стати його дружиною.

На питання як вони наважились зареєструвати свій шлюб у такий непростий час, молодята одноголосно відповідають: «Тому що це кохання».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар