Студенти КДПУ влаштували Шокофест на підтримку армії (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 8 жовтня, у КДПУ ім. В. Винниченка відбувся перший Шокофест, який проходив у рамках заходів, приурочених до тижня факультету філології та журналістики КДПУ. Студенти другого курсу (майбутні видавці) виставили на продаж смачний шоколад, а викладачі – власну випічку. Всі зібрані гроші, зібрані під час торгівлі, завтра будуть передані волонтеру Олексію Тітову і спрямовані на потреби армії.

Як повідомила Першій електронній ініціатор проведення фестивалю – викладач факультету філології та журналістики Ірина Ткаченко, шоколад був зроблений студентами власноруч.

Шокофест проходив на університетській площі, і натовп студентів із чаєм та солодощами привертали уваги перехожих. За словами Ірини Ткаченко, його навіть випадково відвідали представники відділу освіти.

Всі гроші, зібрані від продажу смаколиків, підуть на потреби армії. «Мотиваційна роль такого проекту дуже важлива. Одна справа просто дати 50-100 гривень, зовсім інша, коли ти щось навзаєм отримуєш. Наприклад, позитивні емоції. До того ж це доказ того, що ми можемо щось робити разом», – розповіла Ірина Ткаченко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар