Сьогодні, 6 жовтня, до військової частини повернулася частина кіровоградських “кіборгів” (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 6 жовтня, вночі до Кіровограду повернулася частина захисників донецького аеропорту – кіровоградські військові з 3-го полку спецпризначення.

Техніка наших спецпризначенців, як то кажуть – на грані фантастики, тим паче – після того, як її добряче пошарпали кулі, снаряди та осколки, тож замість запланованої біля військової частин на 22.00 п’ятого жовтня зустріч відбулася після першої години ночі вже шостого числа. Та на настрої кількасот кіровоградців (рідних, друзів, знайомих) тривалі очікування не вплинуло. Навпаки – лише зміцнили патріотичні почуття. Щоб зігрітися, зібрання періодично вигукувало «Слава Україні!», «Героям слава!», та «Україна понад усе!».

Герої донецької епопеї в аеропорту, яких за безстрашшя вже встигли прозвати кіборгами, приїхали в балаклавах, але потім не стривалися і показали зустрічаючим свої обличчя, від чого стали ще ріднішими. Тож з новими силами присутні вигукували «Героям слава!» та «Дякуємо!». Щоправда, представники військової частини попросили на фотознімках обличчя героїв  приховати з метою їхньої безпеки.
Кілька хвилин спілкування: обіймів, сліз і палких вітань, і за командою «Здати зброю!» Герої АТО покидають зустрічаючих.

Слава і вдячність Героям!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар