Військові з АТО подякували соколівським школярам за підтримку (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У селі Соколівське відбулася благодійна акція під гаслом «Ярмарок на допомогу військовим», під час якої було зібрано кошти на закупівлю речей першої необхідності для бійців 34-го батальйону територіальної оборони Кіровограда.

Як розповіла кореспонденту Першої електронної газети класний керівник шостого класу Соколівської школи Людмила Місаєва, акція стартувала на початку навчального року. Її організували класні керівники, приєдналися – учні, батьки, волонтери, односельці.

Днями учні другого та шостого класів Соколівської школи відправили конверти з листами подяки та малюнками, а також посилку з предметами першої необхідності для бійців 34-го батальйону.

«І тут під час одного з уроків лунає телефонний дзвінок, – розповідає Людмила Місаєва. – До школярів телефонували солдати прямо з зони АТО! Вони дякували за підтримку, за ті листи, за віру в українську армію. Діти засипали бійців запитаннями про їхнє військове життя й бажаннями перемоги».

Діти, щасливі від того, що змогли порадувати і підтримати бійців, вже готуються до наступного ярмарку і збирають нову посилку в АТО.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар