Волонтери, кіровоградці і мешканці Федорівки зібрали тонни допомоги для військових

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Мешканці села Федорівка Кіровоградського району зібрали понад 2 тонн продуктів (овочі, фрукти, консервація), а ще домашній хліб та здобу для наших бійців у зоні АТО.

Збором і доставкою продуктів, одягу та речей першої необхідності займалися волонтери з ГО «Патріот Кіровоградщини».

Волонтери і небайдужі кіровоградці крім продуктів зібрали близько двох тонн теплого одягу для зігріву кіровоградських солдатів. Ці речі, весь одяг (шкарпетки, светри, теплі штани, ковдри та речі особистого користування) кіровоградці приносили на площу Героїв Майдану. Збір триватиме й сьогодні до 16 год.

На кошти, які збирають волонтери на площі та в супермаркетах «Сільпо» й «Екомаркет», було закуплено взуття та термобілизну для солдатів з батальйону зв’язку 3-го полку СпП та 42-го батальйону територіальної оборони. 17-й батальйон отримав від волонтерів електрочайники, свічки та медикаменти.

Діти також підтримали бійців: вони написали військовим листи подяки, змайстрували обереги та зробили малюнки. Учні 3-Д класу НВК «Кіровоградський колегіум» разом з класним керівником Тетяною Патріман виготовили власноруч паперових журавликів, на яких вони написали побажання для наших кіровоградських військових.

Збір продуктів для військових, що знаходяться нині в зоні АТО продовжується. Давайте не будемо байдужими до наших воїнів, які воюють, захищаючи мир і спокій в нашій країні. Вони потребують теплих речей, продуктів та питної води.


Фото надані ГО «Патріот Кіровоградщини»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар