У Великій Северинці відкрили меморіальну дошку на честь героя АТО

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Меморіальну дошку своєму земляку військовослужбовцю Роману Крадожону, який загинув в зоні АТО, відкрили на стіні Великосеверинівської школи в урочистий день 1 вересня. У заході взяли участь посадовці райдержадміністрації, учні та вчителі, громада села.

Як розповів кореспонденту, Першої електронної газети Великосеверинівський сільський голова Анатолій Мороз, на відкриття дошки в селі відреагували схвально. Громада села та спонсори зібралися коштами, а потому добрі люди за два дні допомогли виготовити дошку, щоб встановити її саме 1 вересня, на День знань, адже Роман Крадожон свого часу навчався у цій школі. Таким чином односельці увіковічнили пам’ять про героїчний вчинок свого земляка.

Роман Крадожон був рядовим 34-го батальйону територіальної оборони (Кіровоград-2), в/ч В5509. Життя чоловіка обірвалося у 37 років 13 серпня 2014 року під Горлівкою Донецької області під час обстрілу терористами вогневих позицій наших підрозділів із мінометів реактивних систем залпового вогню.

У Романа Крадожона залишилася мама, дружина та двоє синів. Односельці про нього згадують як про хорошого, доброго чоловіка.

Герої не вмирають!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар