Кіровоградщина прощається з чотирма загиблими воїнами (ФОТО)

Сьогодні, 6 серпня, сотні мешканців і гостей міста Кіровограда прийшли до Театральної площі, де відбулася траурна церемонія прощання з військовослужбовцями з 3-го Кіровоградського полку спеціального призначення, які загинули 29 липня під час проведення антитерористичної операції на Cході країни.

В останню путь проводжали радиста радіогрупи солдата Ярослава Володимировича Шимчика (1992 р.н.), заступника командира розвідгрупи старшину Андрія Олексійовича Шершня (1981 р.н.), командира групи спеціального призначення капітана Кирила Леонідовича Андреєнка (1988 р.н.), заступника командира розвідгрупи сержанта Анатолія Віталійовича Бузуляка (1986 р.н.).

Як зазначив друг загиблих молодший сержант Сергій Пасхал, він пройшов з цими хлопцями складний бойовий шлях – разом служили, стояли пліч-о-пліч. «Капітан Андреєнко – офіцер з великої букви. За ним йшли в бій. На міжнародних змаганнях, які відбулися у Великобританії минулого року, військовослужбовці 3-го окремого полку спеціального призначення посіли третє місце серед 127 команд світу. Там був і капітан Андреєнко. Солдат Ярослав Шимчик був одним з найкращих радистів, спортсменом-важковаговиком. Сержант Бузуляк завжди був дуже відповідальним, не раз проявляв мужність і по житті, і на полі бою, за що отримав нагрудний знак «За військову доблесть». Старшина Шершень – був не лише влучним снайпером, а й здійснив понад 200 стрибків з різними типами парашутів», – розповів сержант Пасхал.

Андрія Шершня ховатимуть сьогодні на Алеї Слави на Ровенському кладовищі, тіло Анатолія Бузуляка поїде до місця поховання у с.Іванівка, Кіровоградського району, Кирила Андрієнка ховатимуть у Львові, а Ярослава Шимчика – у Гайвороні.

Вічна слава героям!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар