Голова Кіровоградської ОДА вперше чує про участь чиновників в акціях проти Майдану? (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні під час брифінгу голова Кіровоградської ОДА заявив, що вперше чує про присутність чиновників ОДА, які і досі займають високі посади в обласній адміністрації, на організованому минулою владою мітингу проти кіровоградського Євромайдану, який відбувся 26 січня 2014 року і під час якого було здійснено напад на мирних людей.

Саме тоді організовані групи молодиків спортивної зовнішності з “георгіївськими” стрічками, у білих будівельних касках та у будівельних рукавичках, з гумовими молотками напали на Віктора Чміленка, сина загиблого героя Небесної Сотні, та розбили йому голову при невтручанні міліції, представники якої весь час знаходились поруч. Молодики влаштовували штовханину, кидалися шматками льоду, нападали на журналістів. Поруч з ними знаходились чиновники ОДА, кіровоградської РДА та деякі депутати.

Представники Майдану неодноразово публічно висували претензії до Олександра Петіка у тому, що чиновники, які брали участь у тих ганебних подіях, досі знаходяться на займаних посадах. Сьогодні голова ОДА в присутності журналістів заявив, що про такі факти чує вперше: “Я прошу вас сьогодні ж надати факти про участь чиновників у такого роду мітингу, де було побиття громадян. Ви перший, хто сказав, що у вас є такі факти. До кінця дня ми їх візьмемо, опрацюємо і будемо готові оприлюднити наше реагування”.

Також Олександр Петік заявив щодо офіційного запиту народного депутата Геннадія Москаля про організацію взимку цього року поїздок бюджетників на так званий Антимайдан: «Ми розіслали запити в усі засоби масової інформації, як друковані, так і інтернет, які писали про це, щоб вони надали нам факти, якими вони володіють. Несподівано те, що станом на зараз жоден ресурс і жодний друкований ЗМІ, незважаючи, що вони стверджують що мають якісь підстави, ніхто не представив фактів”.  Як стверджують присутні на брифінгу представники кіровоградських ЗМІ, таких звернень до їх видань з боку голови ОДА не надходило.

Відео Перша електронна

Відео gre4ka.info

Відео roman kirovohrad

Поширити:

Залишити коментар:

коментар