У Бобринці відбувся 2-й етап Кубку Центральної України з мотокросу (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Два дні на бобринецьких пагорбах проходив другий етап особисто-командного Кубку Центральної України з мотоциклетного спорту. За звання чемпіонів змагалися мотоциклісти з Полтавської, Сумської, Київської, Миколаївської, Черкаської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Харківської, Донецької областей. 

В класі “Аматори” на найвищу сходинку п’єдесталу піднявся Олександр Петрівський з Таращі (Київщина), представник Кіровоградської області – бобринчанин Павло Лозінський – має четвертий результат.

В класі «Ветеран» 1 група – четверте місце знову за Кіровоградщиною – тут відзначився бобринчанин Сергій Кріпак.

В класі «50 см. куб.» перше місце виборов Денис Бородай з Кіровограда.

В класі «65 см. куб.» перемогу здобув Степан Попков з Дніпропетровська. Мотогонщики ДЮСШ “Чемпіон” Олександр Стеценко та Олександр Лозінський зайняли четверте та шосте місця.

В класі «85 см. куб.» на першому місці представник черкаського мотоклубу Сергій Ткаченко, другим прийшов Станіслав Абашонков з Бобринецької ДЮСШ “Чемпіон”.

В класі «150 см. куб.» на першому місці Володимир Волошин з Києва, на другому – Олександр Петрівський з Таращі (Київська область), третю сходинку для Кіровоградщини завоював Олександр Скічко з Олександрії.

В класі «500 см. куб. повітряного охолодження» першість дісталася Олександру Сінельнику з Києва, друге і четверте зайняли бобринчани Сергій Пасічний та Юрій Хорольський відповідно.

До речі, масового інтересу, який зазвичай виявляють поціновувачі мотокросу й просто відпочиваючі, цього разу не спостерігалося. Вочевидь, далася взнаки загальна ситуація в країні. Декого “стримувала” ціна за споглядання мотоперегонів. Цікаво, що журналісти видань, які надали змаганням інформаційну підтримку, за виконання журналістського доручення були змушені заплатити ще по 20 грн. Білетери казали, що гроші підуть на підтримку мотоспорту.

Зінаїда Пирля, Честь хлібороба, для Першої електронної газети.
Фото Віталія Москалика.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар