Не будь байдужим! 5-річна кропивничанка потребує коштів на операцію

П’ятирічна Мілана Харабар із Кропивницького потребує фінансової допомоги для боротьби з тяжкою недугою – раком крові.

Про це повідомляє КП, інформує Перша електронна газета.

Шанс на порятунок життя дівчинки дає пересадка кісткового мозку, яку можуть зробити в Іспанії. Але сума для родини не підйомна – 535 тисяч євро.
940ebee85dfb9355301ed74036dc62fa.jpg
«Хвороба з’явилася несподівано. Зразу донечка захворіла на бронхіт, піднялася висока температура, на шкірі з’явився висип. За тиждень всі симптоми минули і Мілана пішла в садочок, але знову повернулися кашель і температура. Звернулися в лікарню і діагноз лікарів приголомшив – мієлодисплатичний синдром. Єдиний шанс на порятунок – пересадка кісткового мозку», – написала мама Тетяна Харабар на своїй сторінці у Фейсбуці.

Протягом чотирьох місяців дівчинка проходила лікування в столичному Охматдиті, але результатів воно не дало. До того ж, з’явилися супутні захворювання – гепатит С, інфекція в нирках, пневмонія. Мама каже, лікарі в Охматдиті безсилі врятувати дитину і виписують її додому… помирати.

«Я вірю, що моя донечка житиме. Ми звернулися за допомогою в Іспанію і там медики однієї з клінік дали згоду взяти Мілану на лікування. Вони бачать шанс на одужання», – з надією каже жінка.

Мама благає усіх небайдужих допомогти врятувати життя її донечці.

Підтримати можна, перерахувавши гроші на картку «Приватбанку»: 5168 7451 1257 6530 або на картку «Монобанку»: 4441 1144 647 86431 (Андрій Харабар, тато).

Читайте також:

Немовля зі страшними опіками лежить в обласній лікарні. Потрібна допомога

Розпродаж картин і благодійні уроки – кропивничанка рятує онкохворого батька

Поширити:

Залишити коментар:

коментар